معاون اجتماعی پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ از ترافیک نیمه سنگین در اطراف واحد علوم تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی خبر داد.
سرهنگ مسعود جبارزاده گفت: در پی تصادف رخ داده در دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم تحقیقات ترافیک نیمه سنگین در برخی از معابر منتهی به دانشگاه به ویژه در میدان دانشگاه ایجاد شده است.
وی از شهروندان خواست که از حضور و تردد غیر ضرور در معابر اطراف دانشگاه خودداری کنند.
عضو هیات رئیسه شورای شهر تهران از وضعیت ایمنی سرویس مدارس و دانشجویان ابراز نگرانی کرد.
زهرا نژاد بهرام در مورد حادثه دانشگاه علوم تحقیقات و مرگ ۸ نفر از دانشجویان و مصدومیت ۲۷ تن گفت: در گذشت جوانان دانشجو و جراحت آنان اتفاق ناگواری است که نمایندگان مردم را با نگرانی همراه کرده است. شورای شهر با ابراز نگرانی از ناایمنی خودروهای انتقال دانشجویان و دانش آموزان خواهان رسیدگی جدی مسئولین ذی صلاح است.
همچنین جلال ملکی سخنگوی اتش نشانی در ادامه افزود: در این حادثه یک دستگاه اتوبوسی که برای جابهجایی دانشجویان در دانشگاه علوم تحقیقات فعال بوده، وارد فضای سبز و واژگون میشود. بخشی از این اتوبوس کاملا در زمین فرو رفته بود که با کمک آتش نشانها از زمین خارج شد. در حال حاضر فردی داخل اتوبوس نیست، اما آتش نشانها قطعات اتوبوس را برش میدهند تا بتوانند بخشی از اتوبوس را که داخل زمین فرو رفته را خارج کنند. احتمال این که افرادی از اتوبوس به بیرون پرت شده باشند، وجود دارد که در حال حاضر در حال جستجوی این افراد هستند و کماکان عملیات جستجو و جابه جایی اتوبوس ادامه دارد. علت این حادثه بعد از اتمام عملیات آتش نشانی اعلام میشود، این در حالیست که پلیس راهور نیز بررسیهای لازم را انجام میدهد.
در پی وقوع حادثه واژگونی اتوبوس در دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات، تعدادی ازدانشجویان این واحد دانشگاهی در گفتوگو با ایسنا به برخی مشکلات سیستم حمل و نقل عمومی این دانشگاه و فرسودگی آن اشاره کردند.
یکی از دانشجویان حاضر در محل حادثه گفت: دانشگاه علوم تحقیقات در سراشیبی قرار دارد و دانشکدهها به صورت پلکانی در مسیر هستند؛ از آنجایی که مسیر طولانی است، دانشجویان ناگزیرند از اتوبوسهای دانشگاه استفاده کنند. پیش از این قرار بود که دانشجویان با حمل و نقل کابلی جابهجا شوند، اما با تغییر مدیریت دانشگاه، پروژه تلکابین دانشگاه متوقف شد.
روابط عمومی شرکت واحد اتوبوسرانی تهران اعلام کرد که اتوبوس واژگون شده در دانشگاه علوم تحقیقات تحت نظارت شهرداری نبوده است.
شرکت واحد اتوبوسرانی تهران در پی حادثه واژگونی سرویس دانشجویان دانشگاه علوم تحقیقات اعلام کرد: ضمن ابراز تأسف از دریافت این خبر ناگوار، اعلام می داریم که اتوبوس حادثه دیده تحت نظارت شرکت واحد اتوبوسرانی تهران نبوده است.
برخورد شدید با پایه بتنی از دلایل شدت حادثه واژگونی اتوبوس دانشگاه آزاد
رییس پلیس راهور تهران بزرگ با تشریح آخرین وضعیت حادثه تصادف و واژگونی اتوبوس دانشگاه آزاد اعلام کرد که علت حادثه در دست بررسی است و بزودی اعلام میشود.
وی با اشاره به شدت حادثه و تخریب اتوبوس تصریح کرد: به دلیل اینکه بخشهایی از معابر دانشگاه در ارتفاعات با شیب تند قرار دارد، این اتوبوس از قسمتهای شمالی به سمت جنوب در حرکت بوده که در انتهای مسیر در بخشی از راه از مسیر خارج میشود و وارد فضای سبز محوطه دانشگاه میشود، حدود ۹۰ متر در فضای سبز قل میخورد و به دلیل اینکه در شیب تند قرار گرفته بود و پس از آن با پایه بتنی که تأسیسات آب از آن عبور میکرده برخورد کرده، بخش عمدهای از اتوبوس از بین میرود و تنها انتهای اتوبوس باقی میماند.
مهماندار ادامه داد: به نظر میرسد یکی از دلایل شدت حادثه و افزایش تعداد کشته شدگان برخورد شدید با پایه بتنی بوده است البته همکاران مشغول بررسی علت حادثه هستند و در حوزه انتظامی هم همکاریهای قضایی در حال انجام است.
اسامی جانباختگان و مصدومان حادثه دلخراش واژگونی اتوبوس دانشگاه آزاد
اورژانس کشور اسامی مصدومان و جانباختگان حادثه واژگونی اتوبوس دانشگاه علوم تحقیقات را اعلام کرد.
بیمارستان امام خمینی (ره): علیرضا ولی محمدی، مینا نعمتی، محمد ابراهیمیفر، میرمهنا یوزباشی، ملیکا سادات افتخارعزیزی، شکوه نعمتی، فاطمه عبداللهی، ثنا عابدی، فاطمه رحیمی، کیارش اسدی کمال، سامان قضاوتی، مهدی مغنیان، هدیه جلیلی، کورش ثابت، کامیاب اهری، خدیجه وکیلی.
بیمارستان شریعتی: مرد مجهول الهویه، محمد امین عابدینی، سید آرین حقیقت
بیمارستان حضرت رسول (ص): علی هروانی، بهاره کوچه باغیان، علی عرب نژاد، ملیکا فراهانی، محمدمهدی قدیمی
بیمارستان عرفان: مرد مجهول الهویه،
اسامی هفت تن از فوتیها: سجاد پوراحسان، علی حسین زاده، احسان صفایی و چهار نفر مجهول الهویه هستند.
چرا مسیر اتوبوس دانشگاه آزاد گاردریل و سرعت گیر نداشته است
ریس کمیته ایمنی شورای شهر تهران از ورود شورای شهر به حادثه واژگونی سرویس دانشجویان دانشگاه آزاد علوم و تحقیقات خبر داد.
شهربانو امانی در گفتوگو با ایسنا، با اشاره به بازدیدش از محل واژگونی اتوبوس حامل دانشجویان در دانشگاه علوم و تحقیقات گفت: متاسفانه هنوز فرهنگ ایمنی در کشورمان نهادینه نشده است و بر همین اساس مدام شاهد آن هستیم که اتفافات ناگواری همچون این حادثه رخ میدهد و دستگاهها با هزینههای چند برابری زخم بر زمین مانده را تیمار میکند.
وی با بیان اینکه مرگ فرزندان به خصوص دانشجویان، نخبگان و... و همچنین آسیبی که در این حادثهها به خانوادهها میرسد، جبران ناپذیر است، تصریح کرد: متأسفانه در این حادثه دو دختر دانشجو و 5 پسر دانشجو به همراه راننده اتوبوس جان خود را از دست دادند و این در حالی بود که این افراد هفته آینده امتحان داشتند و حقش نبود که چنین اتفاقی برایشان رخ دهد.
امانی با اشاره به شیب تند مسیر دانشگاه گفت: پلیس باید بررسی کند اما برای من جای سوال است که چرا مسیر ایمن نبود؟ چرا گاردریل نداشتند؟ چرا سرعت گیر نبود؟
مسئولیت راهنمایی و رانندگی در محوطه دانشگاه علوم تحقیقات بر عهده دانشگاه است
رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ با بیان اینکه اتوبوس حادثه دیده در واحد علوم تحقیقات دانشگاه آزاد متعلق به شرکت پیمانکاری طرف قرارداد با همین دانشگاه بوده است تاکید کرد: برابر قانون، پلیس اجازه حضور در فضاهای دانشگاهی اعم از دانشگاه آزاد و دانشگاههای دولتی را ندارد و مسئولیت راهنمایی و رانندگی در این منطقه نیز بر عهده خود دانشگاه بوده است.
سردار محمدرضا مهماندار در حاشیه حضور در محل تصادف مرگبار اتوبوس حامل دانشجویان دانشگاه آزاد درباره این حادثه گفت: علت این حادثه تاکنون مشخص نشده و کارشناسان پلیس راهنمایی و رانندگی در در حال انجام اقدامات کارشناسی برای یافتن علت این حادثه هستند.
رسیدگی فوری به حادثه واژگونی اتوبوس دانشگاه علوم تحقیقات
رییس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر تهران با ابراز تاسف از حادثه دلخراش واژگونی اتوبوس در دانشگاه علوم و تحقیقات گفت: خواستار رسیدگی فوری نسبت به این حادثه هستم.
محمدجواد حق شناس در گفتوگو با ایسنا، ضمن تسلیت به خانواده جان باختگان این حادثه گفت: این واقعه قابل دفاع نبوده و آیا واقعا پاسخ قابل قبولی برای خانوادههای جان باختگان وجود دارد؟ متاسفانه ٧ نفر از دانشجویان در این حادثه جان خود را از دست دادهاند و حال باقی مصدومان نیز مساعد نیست و این خسران بزرگی برای ماست که نتوانستهایم امنیت جان همشهریان مان را تأمین کنیم. : قطعا باید در اسرع وقت معین شود که علت وقوع حادثه چه بوده و این باید روشن شود که تایید سلامت جسمی و روانی رانندگان این اتوبوس ها با چه بخشی بوده است، چرا که همه ما مسئول تامین امنیت جانی ، روانی و محیطی شهروندانمان هستیم .
دستور دادستانی برای پیگیری حادثه واژگونی اتوبوس در دانشگاه علوم تحقیقات
در پی حادثه واژگونی اتوبوس در دانشگاه علوم تحقیقات، حجت الاسلام منتظری طی دستوری از دادستان تهران خواست که به موضوع رسیدگی کند.
متن دستور دادستان کل کشور در این باره به شرح زیر است:
«جناب آقای دکتر جعفری دولت آبادی
دادستان محترم عمومی و انقلاب تهران
با سلام و تحیت؛
نظر به خبر سقوط اتوبوس حامل دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم تحقیقات و کشته و زخمی شدن شماری از آنان، مقتضی است بازپرس مربوطه در محل حاضر و ضمن بررسی صحنه، موضوع را رسیدگی کرده و نتیجه آن را گزارش نمایند.
پیکر جانباختگان حادثه علوم تحقیقات به پزشکی قانونی منتقل میشود
مدیرکل پزشکی قانونی استان تهران اعلام کرد که اجساد جانباختگان حادثه رانندگی اتوبوس دانشگاه علوم تحقیقات به پزشکی قانونی ارجاع خواهد شد.
دکتر مسعود قادی پاشا در گفتوگو با ایسنا، درباره انتقال اجساد حادثه تصادف اتوبوس دانشجویان دانشگاه علوم تحقیقات اظهارکرد: طبق قانون و مقرراتی که وجود دارد اجساد جان باختگان حوادث رانندگی به پزشکی قانونی ارجاع میشود تا تحقیقات برای تشخیص علت مرگ و همچنین شناسایی هویت در صورت لزوم انجام شود.
قادی پاشا با بیان اینکه تاکنون پیکر قربانیان این حادثه به پزشکی قانونی ارجاع نشده است، گفت: اما در پیگیریها، این اجساد به پزشکی قانونی استان تهران منتقل خواهد شد تا بررسیهای لازم و صدور جواز دفن برای این افراد صادر شود.
حال ۷تن از مصدومان حادثه واژگونی اتوبوس دانشگاه علوم تحقیقات وخیم است
مشاور وزیر بهداشت ضمن عیادت از مصدومان حادثه واژگونی اتوبوس واحد علوم تحقیقات دانشگاه آزاد، آخرین وضعیت درمانی این مصدومان را تشریح کرد.
دکتر عباس زارعنژاد با اشاره به حادثه واژگونی اتوبوس دانشگاه علوم تحقیقات گفت: متاسفانه این حادثه ۲۸ مصدوم و هشت فوتی بر جای گذاشت؛ به طوری که یک تن از فوتیها در بیمارستان و هفت تن نیز در صحنه جان باختند.
وی با اشاره به انتقال مصدومان این حادثه به بیمارستانهای امام، شریعتی، حضرت رسول، عرفان و نیایش گفت: هفت تن از این مصدومان بستری در بیمارستانها بدحال هستند. دو تن از آنها در بیمارستان حضرت رسول تحت عمل جراحی قرار دارند و پنج تن دیگر نیز در آی سی یو بیمارستانهای امام و شریعتی تحت مراقبتهای ویژه قرار دارند.
مشاور وزیر بهداشت تاکید کرد: تمام اقدامات درمانی در بیمارستانهای مذکور در حال انجام است و تیمهای مجرب مغز و اعصاب و ارتوپدی و تخصصهای مختلف در اورژانس این بیمارستانها حضور دارند و مشغول ارایه خدمت هستند.
وی گفت: همچنین چهار تن از مصدومان از شرایط مساعد و پایداری برخوردارند و احتمالا همین امروز از بیمارستان مرخص میشوند.
گفتنی است به دنبال حادثه واژگونی اتوبوس واحد علوم تحقیقات دانشگاه آزاد و انتقال مصدومان به بیمارستانها، دکتر ایرج حریرچی – سخنگوی وزارت بهداشت و دکتر عباس زارع نژاد – مشاور وزیر بهداشت با حضور در بیمارستان امام از مصدومان عیادت کرده و در جریان روند درمانی آنها قرار گرفتند.
آغاز تحقیقات کیفری مقدماتی در تصادف دانشگاه آزاد
رییس پلیس پیشگیری پایتخت از آغاز تحقیقات کیفری در پرونده حادثه تصادف اتوبوس حامل دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی خبر داد.
سرهنگ کیوان ظهیری در این باره گفت: مأموران گشت انتظامی کلانتری ۱۳۸ جنت آباد پس از اطلاع از حادثه سریعا وارد عمل شدند و با کمک سایر نیروهای سرکلانتری دوم در کنار نیروهای امدادی و مسئولان دانشگاه به کمک مصدومان و برقراری نظم محل شتافتند.
وی اضافه کرد: ضابطان قضایی کلانتری حسب دستور و تحت نظارت مقام محترم قضایی در چهار مرکز درمانی محل بستری حاضر شده اند و در حال انجام تحقیقات کیفری مقدماتی هستند.
پایان عملیات برش و جابهجایی قطعات اتوبوس
دقایقی پیش پس از گذشت حدود ۴ ساعت عملیات، قطعات باقی مانده از اتوبوس توسط عوامل آتش نشانی برش داده شده و به روی جرثقیل منتقل شد.
همزمان با این اقدام گروهی از پیمانکاران فضای سبز واحد علوم تحقیقات نیز با کیسههایی اقدام به جمعآوری اشیاء و لوازم متعلق به دانشجویان از اطراف محل حادثه کردند تا احتمالاً این لوازم را به خانوادههای دانشجویان حادثه دیده یا فوت شده تحویل دهد.
عوامل آتش نشانی تا دقایق پایانی حادثه در محل حضور داشتند پیش از آنها و با مشخص شدن وضعیت مصدومان، عوامل اورژانس محل را ترک کرده بودند.
عوامل حراست دانشگاه آزاد اسلامی نیز حضور پررنگی در محل داشتند و گرچه اجازه فعالیت به خبرنگاران را نمی دادند اما با همکاری پلیس تهران بزرگ این اقدام برای خبرنگاران و عکاسان فراهم شد و آنان بدون مشکل خاصی موفق به تهیه گزارشهای خود شدند.
در حال حاضر محل حادثه پاکسازی شده و تنها قطعاتی از صندلی و اجزای ریز اتوبوس در محل باقی مانده که طی ساعات آینده منتقل خواهد شد.
دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات نیز پس از این حادثه تا پایان هفته جاری تعطیل است و دانشجویان این دانشگاه از روز شنبه می توانند به این واحد دانشگاهی مراجعه کنند.
علاوه بر رئیس واحد علوم و تحقیقات و حضور پررنگ نیروهای حراست در محل حادثه، مدیر عامل سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران، رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ و رئیس پلیس پیشگیری پایتخت در محل حضور داشتند.
شمار قربانیان حادثه واژگونی اتوبوس دانشگاه آزاد به ۹ تن رسید
رئیس اورژانس تهران از افزایش تعداد کشته شدگان حادثه واژگونی اتوبوس دانشجویان دانشگاه علوم تحقیقات به ۹ نفر خبر داد.
دکتر صابریان در گفتوگو با ایسنا، در این باره گفت: یکی دیگر از مصدومان حادثه واژگونی اتوبوس دانشگاه علوم و تحقیقات تهران که در بیمارستان رسول اکرم بستری بود جان خود را از دست داد. وی نام این فرد را سارا رادمنش اعلام کرد.
اگر اجازه تکمیل تلهکابین واحد علوم تحقیقات را میدادند، سانحه امروز رخ نمیداد
مدیر سابق کنترل پروژه سامانه حمل ونقل کابلی (تله کابین) علوم و تحقیقات اعلام کرد: اگر اجازه تکمیل تلهکابین را میدادند، این سانحه رخ نمی داد.
محمد علی کرونی با بیان اینکه حادثه واژگونی اتوبوس حامل دانشجویان در واحد علوم وتحقیقات دانشگاه آزاد، تکان دهنده بود. گفت: مرگ جانگداز هشت نفر و مجروح شدن حدود ۳۰ نفر ، موجب داغدار شدن خانواده های این عزیزان و جامعه بزرگ دانشگاهی کشور شد.
وی با بیان اینکه از سال ۱۳۹۲، طرح جایگزینی سیستم جابجایی دانشجویان وکارمندان واحد علوم وتحقیقات از اتوبوس به حمل ونقل کابلی توسط محسن هاشمی معاون عمرانی وقت دانشگاه آزاد مطرح شد، گفت: بر اساس این طرح ، مسافت حدود هفت کیلومتری کوهستانی و خطرناک واحد علوم وتحقیقات با احداث یک سامانه حمل ونقل کابلی به کمتر از یک چهارم مسیر ، یعنی ۱۸۰۰ متر و چهار ایستگاه در مکانهای دانشجویی، کاهش پیدا میکرد و یک سیستم حمل ونقل سریع، ایمن، سازگار با محیط زیست و مدرن برجابجایی دانشجویان، اساتید و کارمندان دانشگاه آزاد ایجاد می شد.
کرونی با بیان اینکه در این طرح با محاسبه هزینه جابجایی دانشجویان با اتوبوس، اتلاف وقت، سوخت و درآمد زایی تلهکابین در روزهای تعطیل برای کوهنوردی وگردشگری شهروندان تهرانی، بازگشت سرمایه این سیستم برای دانشگاه آزاد با احداث تله کابین در کمتر از سه سال پیش بینی شده بود، ادامه داد: با تصویب این طرح در دانشگاه آزاد، مناقصهای بین المللی در سال ۱۳۹۳ برگزار شد و مشارکت "دوپل مایر" معتبرترین سازنده تلهکابین در جهان و شرکت تام ایرانخودرو به عنوان تامین کننده تجهیزات این سامانه انتخاب و عملیات اجرایی تلهکابین در سال ۱۳۹۴ آغاز شد تا تله کابینی با ظرفیت ۷۲ کابین هشت نفره مدرن که امکان جابجایی چهار هزار نفر را در هرساعت به صورت رفت وبرگشت ظرف 10 دقیقه فراهم می آورد.
وی افزود: در تابستان سال ۱۳۹۵ در حالیکه کلیه تجهیزات سامانه حمل ونقل کابلی واحد علوم وتحقیقات وارد کشور شده و از نظر تجهیزاتی تکمیل شده ومورد تست قرار گرفت، وپیشرفت پروژه به حدود ۸۰ درصد رسیده بود و می توانست ظرف سه ماه راه اندازی شود و با تغییر مدیریتی دانشگاه آزاد این پروژه متوقف شد و همچنان پس از گذشت 30 ماه متوقف است و تجهیزات مدرن آن، در انبار واحد علوم وتحقیقات رها شده است اما اگر سامانه حمل ونقل کابلی واحد علوم وتحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی با پیگیری مدیران آن مورد بهره برداری قرار گیرد، تفاوتی در سرنوشت تلخ دهها قربانی سانحه امروز رخ نمی دهد، اما دیگر خطر تصادف هایی این چنین جان ۴۰ هزار دانشجو و هزاران کارمند ومراجعه کننده به این دانشگاه را تهدید نمی کند امیدواریم این پروژه بزودی مورد بهره برداری قرار گیرد تا سیستم جابجایی دانشجویان با اتوبوسهای فرسوده از علوم وتحقیقات جمع آوری شود.
ورود مجلس به حادثه واژگونی اتوبوس دانشجویان دانشگاه علوم تحقیقات
رییس کمیته آموزش عالی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی در خصوص حادثه واژگونی اتوبوس دانشجویان دانشگاه علوم تحقیقات بیان کرد: اکنون ما به اتفاق جمعی از اعضای کمیسیون آموزش در حال بررسی وضعیت و جویا شدن و عیادت مصدومین حادثه هستیم.
حبیب الله دهمرده در گفتوگو با ایسنا در خصوص جزئیات بازدید کمیته آموزش عالی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی از محل حادثه اتوبوس دانشگاه علوم تحقیقات و مصدومین این حادثه گفت: اکنون ما به اتفاق جمعی از اعضای کمیسون آموزش در حال بررسی وضعیت و جویا شدن و عیادت مصدومین حادثه هستیم.
وی افزود: ما در حال پرس و جو از نزدیکان، همکلاسیها و همراهان این عزیزان در خصوص جزئیات حادثه هستیم. همچنین مسئولان دانشگاه گزارشاتی را به ما ارائه کردهاند، ما در این بازدید صرفا قصد عیادت نداریم؛ بلکه هدف ما بررسی و کسب اطلاعات بیشتر در این خصوص است، همچنین بازدید از محل حادثه را در دستور کار داریم. اطلاعات دقیقتر را در خصوص تعداد کشته شدگان و جزئیات دیگر اعلام خواهیم کرد.
واحد علوم و تحقیقات چهارشنبه و پنجشنبه هم تعطیل شد
در پی حادثه دلخراش واژگونی اتوبوس در واحد علوم و تحقیقات، این واحد دانشگاهی چهارشنبه و پنجشنبه تعطیل اعلام شد.
در اطلاعیه وب سایت اطلاع رسانی واحد علوم و تحقیقات آمده است:
«متأسفانه به دلیل واژگونی یک دستگاه اتوبوس دانشجویی در سایت واحد علوم و تحقیقات، تعدادی از دانشجویان این دانشگاه کشته و مصدوم شدند.
ضمن تسلیت به بازماندگان این حادثه، به اطلاع میرساند واحد علوم و تحقیقات روزهای چهارشنبه و پنجشنبه مورخ ۵ و ۶ دی ماه ۱۳۹۷ به دلیل اعلام عزای عمومی تعطیل میباشد.»
عیادت مقامات دانشگاه آزاد از مصدومان حادثه واحد علوم و تحقیقات
به دنبال حادثه تلخ واژگونی اتوبوس حامل دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات، دکتر علی اکبر ولایتی رئیس هیأت مؤسس و هیأت امنا و دکتر محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با حضور در بیمارستان های حضرت رسول اکرم (ص)، عرفان و امام خمینی(ره) از مصدومان این حادثه عیادت و برای آنان آرزوی سلامت و شفای عاجل کردند.
روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، ضمن اعلام این خبر اعلام کرد با تمام توان پیگیر درمان کامل دانشجویان مصدوم این حادثه تلخ خواهد بود.
پیام تسلیت وزارت علوم در خصوص حادثه دلخراش دانشگاه آزاد
منصورغلامی، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با صدور پیامی، درگذشت دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی در سانحه تصادف اتوبوس را تسلیت گفت.
متن پیام تسلیت دکتر غلامی بدین شرح است:
انا لله و انا الیه راجعون
خبر تأسف بار و اندوهناک از دست دادن تعدادی از جوانان دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی در سانحه تصادف اتوبوس، موجب تأسف شدید و تالم اینجانب گردید.
بر خود وظیفه میدانم این مصیبت را به خانوادههای داغدار این عزیزان و جامعه دانشگاهی کشورتسلیت عرض نموده و برای مجروحان این حادثه دلخراش طلب شفای عاجل نمایم.
فوت یکی دیگر از مصدومان حادثه اتوبوس دانشگاه آزاد/ شمار قربانیان 10 تن شد
رئیس اورژانس تهران از فوت یکی دیگر از مصدومان حادثه واژگونی اتوبوس دانشگاه آزاد علوم و تحقیقات خبر داد .
دکتر صابریان در گفت وگو با ایسنا بااشاره به حادثه واژگونی اتوبوس دانشگاه علوم تحقیقات با 35 سرنشین در روز گذشته، گفت: در این حادثه هفت تن از سرنشینان در محل حادثه جان باختند و 28 تن به بیمارستان منتقل شدند که تا شب گذشته دو تن دیگر نیز به علت شدت وخامت حالشان در بیمارستان جان باختند.
وی ادامه داد: متاسفانه بامداد امروز نیز یکی دیگر از مصدومان این حادثه به نام "محمدرضا فضیلتی نیا" جان خود را از دست داد و تعداد قربانیان حادثه اتوبوس دانشگاه علوم و تحقیقات 10 تن شد.
خانواده ۹ متوفی حادثه دانشگاه آزاد به پزشکی قانونی مراجعه کنند+اسامی
سرپرست دادسرای امور جنایی تهران تاکید کرد که خانواده ۹ متوفی حادثه دانشگاه آزاد به پزشکی قانونی مراجعه کنند.
خانواده ۹ متوفی حادثه دانشگاه آزاد به پزشکی قانونی مراجعه کنند+اسامی
قاضی شهریاری سرپرست دادسرای امور جنایی تهران در گفت و گو با خبرنگار قضایی خبرگزاری فارس، گفت: بر اساس شواهد و اعلام مراجع ۹ نفر در حادثه روز گذشته دانشگاه آزاد اسلامی فوت شده اند.
وی گفت: برحسب اعلام افراد حاضر در دانشگاه و همچنین برخی مدارک و شواهد اسامی ۸ نفر از متوفیان حادثه روز گذشته دانشگاه آزاد علوم و تحقیقات عبارتند از:
رحمان عقلمند
نگار باب الحوائجی
سجاد پور احسان
علی حسین زاده
احسان صفائی
محمد جواد هوشنگی راد
محمد علی ابوالحسنی
و سارا ابوالحسنی
سرپرست دادسرای امور جنایی تهران خاطرنشان کرد: البته یک خانم دیگر هم در بین فوت شدگان وجود دارد که فعلاً مجهولالهویه محسوب میشود. از خانواده این ۹ متوفی تقاضا می شود برای تعیین هویت دقیق تر فوت شدگان به پزشکی قانونی واقع در کهریزک مراجعه کنند. با مراجعه به این افراد اقدامات لازم جهت شناسایی دقیق تر انجام میگیرد.
آقایان برای اینکه پول بیشتری به جیب بزنند سرویس های واحد گشت را برداشته و برای سود بیشتر اتوبوسهای داغون شخصی را برای حمل ونقل داخل دانشگاه آوردند ، برای ثبت نام بچه ام که رفتم با دیدن اتوبوسهای مستهلک به مسئول دانشکده معترض شدم ، عاقبت بی توجهی نتیجه اش شد همین که عزیزای دل خانواده ها برای تحصیل از خانه بیرون بروند و دیگر برنگردند . تمام مقصر این اتفاق مسئولان دانشگاه هستند وسلام .
روز دیگر واژگونی اتوبوس و کشته شدن دانشجویان ...
اینها همه حاصل بی کفایتی، سوء مدیریت ، بی توجهی و بی خیالی مسئولان سیاست زده و منافع طلب است که به هزار حواشی مشغولند الا وظیفه اصلی خود ...
جان آدمها چه ارزشی دارد برای اینها ...
حمل و نقل ا ول بو دجه بعد مد یر یت
می خو ا هد
و قتی سر ما یه کشور را بسا ز بفر و ش ها
و ما فیا ی مسکن غا رت می کنند
و شهر دا ری و قا نو ن کا ری نمی کند
با کدا م بو د جه
....یک روز اتش سوزیه یک روز تصادفه.ووو
حالا اگر ومگر ها وچرا ها شروع شده...خدا ...
با کاستن از کیفیت امکانات اموزش در داخل .
این مرکز از تظر. علمی و اخلاقی به کمک عده ای مدرک خواه ...راه اندازی شده . برای حل مشکل ارتقا هییت علمی دانشگاهای دولتی که نیاز به مدرک دکترای داشتند
حق است تمام امتیازات دریافت شده برای این دانشگاه و از این مرکز به جایگاه معنوی. و مادی , حقوق مردم که مصرف کننده خدمات فارغ التحصیلان ضعیف و نمایشی این واحد هستند , برگردد . چون درست مصداق حق الناس است .
دیگه اعتمادی به اتوبوس ها نیست.
حداقل یک دانشجو که ماشین دارد ، چهار تا از دوستانش را سوار میکند.
...باید به دادگاه احضار بشه تا علت جلوگیری از پروژه با پیشرفت 80 درصدی معلوم بشه
شاید عداوت با میراث هاشمی عامل توقف اون بوده!
خدا صبر بده به دل های داغدیده خانواده هاشون ...
تمام سرمایه های این مملکت رو هر روز به نوعی از بین میبرن
من خودم یه بار سوار اتوبوس که بودم راننده حواسش نبود گوشه اتوبوس محکم خورد به درخت ایندش لق شد هم اتوبوسا خراب هم راننده ها نالایق همیشه همینه تا یه اتفاقی نیوفته کسی پیگیر نیست حالا تکلیف ما چیه معلوم نیست فقط پولارو بگیرن اجر بچینن رو هم نوک کوه. حرفم که نمیشه زد
فقط افزایش جمعیتو تبلیغ میکنن تا این مرگ و میرها جبران شه.
خدا به همه ما صبر بده.
دفتر گسترش تولید دکترا , این دانشگاه کاش بسته شده بود .
سوار اتوبوس که شدیم با هزار زحمت اتوبوسا خودشونو رو برف میکشیدن بالا هی سر میخوردیم اخر دم کتابخونه پیادمون کردن گفتن دیگه بالا نمیشه رفت یعنی ته فاجعه رو ببین که یه زنجیر چرخم موجود نبود خدا میدونه تا اون بالا توی برف شدید 1 ساعت شایدم بیشتر پیاده راه رفتیم تا رسیدیم به دانشکده
واقعا مسخرس. الان دو سه سال گذشته نه تنها این مسائل حل نشده بلکه اتوبوسها قراضه تر و اوضاع بدتر هم شده
عوض ساخت تلکابین به فکر وسایل نقلیه مناسب باشین شاید کسی از ارتفاع بترسه یا شاید نخواد جونشو بزاره کف دستشو بره رو بلندی. ساخت تلکابین نمیتونه توجیهی باشه برای عدم وجود وسایل نقلیه مناسب
هر دو باید باشه اما امن . اونم برای یه همچین دانشگاهی. که ادعا داره ما جز مهم ها هستیم در سطح جهانی و فلان و بیسار
میخوام بدونم الان باید به چیمون بنازیم. به مقالات و کتابا و پیشرفتها یا به این مصیبتی که باعث ابروریزی همه ماست
همیشه پز میدادیم که تو همچین دانشگاهی هستیم خانواده ها از خداشون بود بچه هاشون اینجا قبول بشن الان چی؟ همه استرس افتادن. از این به بعد هر کی بخواد سوار اتوبوس بشه با ترس و لرزه حتی خانواده ها
این عدم کیفیت و ایمنی جلوی ثبت نام خیلی از دانشجوهارو هم گرففته
خیلی ها با دیدن این موارد نمیان اینجا
یکی از دوستان منم جز مصدومی هاست امیدوارم حالش خوب بشه وگرنه کل کلاس ما قصد انصراف از تحصیل رو داره به هر قیمتی که شده
اگر اعتراض ما به جایی نمیرسه و حرفهای ما مهم نیست ما اینجوری اعتراض می کنن قطعا خیری نمیبینید